Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Grupowicz Gaduła
...?
Nowy Grupowicz
chce jechac na festiwal w przyszlym roku lecz nie mam sie z kim zabrac. jezeli ktos bylby chetny mnie zabrac piszecie! marycha_157wp.pl
Nowy Grupowicz
Z polskich:
KSU
Zmaza
Blade Loki
Paprika Korps
Kim Nowak
Jelonek
Leniwiec
Komety
MIR
Neuropatia
Kult (z racji urodzin)
i... KABANOS
Z zagranicznych:
N.R.M. (pozdrawiam TSW06 :D)
Social Distortion
NOFX
Conflict
MISFITS!
Gość
Moim zdaniem na Scenie Jarocina powinien wystąpić zespół Gogol Bordello. Grają fantastyczną muzykę pod klimaty Jarocina. Warto się zastanowić nad Ich zaproszeniem. Pozdrawiam.
Grupowicz niezbyt rozmowny
po co roku pisac posty - kogo chciałbyś zobaczyc ? doborem wykonawców i tak zajmują sie organizatorzy , którzy nie kierują sie naszymi postami . ( jestem ciekaw ile było propozycji żeby zobaczyc Gabe Kulę - lub podobnych wykonawców w Jarocku ? ) .
Gość
Die Roten Biedronken mit Schwarzen Grochen- słyszałam we Wro i pasuje do Jarocina jak ulał. Stary dobry punk :)
Nowy Grupowicz
Blade Loki, Leniwiec, Hurt, Koniec Świata, Kult, Hey wiadomo...bardzo chętnie. Komety, Kabanos i Partia to też całkiem ciekawe propozycje. Mam marzenie, żeby zobaczyć kiedyś na żywo Serja Tankiana, ale to chyba średnio wykonalne. Chociaż jeśli udało im się ściągnąć Bad Religion i Apocalypticę, to wszystko możliwe :)
Gość
KAT
Vader
System Of A Down
Disturbed
i wiele innych
Gość
Leniwiec, KSU, Acid Drinkers, Kult, Fort BS, Sex Bomba, The Analogs, All bandits!!
Gość
Polskie:
The Analogs
Włochaty
KSU
Zmaza
Leniwiec
Coma
Dezerter (mmm... to by było coś)
Haratacze
Turbo
The Bill
Eye for an eye
Zagraniczne:
Iron Maiden (wiem że mało prawdopodobne ale to takie moje marzenie bo z Warszawa mi nie wypaliło ;( )
Rise Against
Keepin'6
System Of A Down ( oj oj marzenie)
Guns'n'Roses (kolejne z marzeń chociaż GNR bez Slash'a to juz nie to samo GNR :P )
Red Hot Chili Peppers (w końcu nowa płyta to by zagrać mogli :) )
Foo Fighters