Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Nowy Grupowicz
Hej, nowa jestem na forum i w tym roku dopiero pierwszy raz do Jarocina jade :D ale chcialabym wiedziec czy o biletach juz cos slychac, czy mozna juz gdzies je kupic i po ile?
Bilety można kupić od 20go maja w sieci punktów sprzedaży Ticketpro.
www.ticketpro.pl
Grupowicz Gaduła
na jeden dzień 24 zł
karnet na całość 49 zł
Grupowicz Bardzo Aktywny
a wiadomo cos na temat, czy znowu za sprawa karnetu bedzie darmowy powrot pkp?
Grupowicz Gaduła
kukupunk napisał:
nie
Jarocin-Festiwal napisał:
kukupunk napisał:
nie
nie to znaczy nie wiadomo czy nie bedzie
Grupowicz Gaduła
mqrcin napisał:
Jarocin-Festiwal napisał:
kukupunk napisał:
nie
nie to znaczy nie wiadomo czy nie bedzie
Na obczyźnie jesteś długo? :-))))
nie=niewiadomo
Grupowicz niezbyt rozmowny
24 zł za dzień i 49 za karnet???? Chyba kogoś pogięło!!!!!!!!!!!!!!!:/ Za drogo!!Do Jarocina ludzie z forsą i bmw raczej nie przyjezdzaja!Ci wolą Sopot i Opole!!
A organizatorzy znow nie myslą...Juz w ubieglym roku bilety były drogie!!I więcej ludzi było za płotem niż pod sceną...No kurde LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI!!!
LoL napisał:
24 zł za dzień i 49 za karnet???? Chyba kogoś pogięło!!!!!!!!!!!!!!!:/ Za drogo!!Do Jarocina ludzie z forsą i bmw raczej nie przyjezdzaja!Ci wolą Sopot i Opole!!
A organizatorzy znow nie myslą...Juz w ubieglym roku bilety były drogie!!I więcej ludzi było za płotem niż pod sceną...No kurde LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI!!!
Nie mam czasu teraz sprawdzić, ale pozostałe Festiwale są raczej droższe. Te płatne.
No droższe są, nie mówię teraz o Woodstocku :P
Ale ogólnie faktycznie pogięło, bo sie "dobrych" kapel nachapali w tym roku i karnet od razu w przedsprzedaży drożej o 14 złotych. Nie chcę nic mówić, ale niektórzy znajomi z Wrocławia mają sposoby na to żeby wejść bez karnetu... :P
Wiadomo że punki są biedne a np. na Off Festival nie jeździ ich tyle co na Jarocin... Więc cena powinna być adekwatna... :D A nie tak jak jest... Chociaż obstawiam, że punków w Jarocinie będzie teraz tak może góra to z 1000....
Introligator napisał:
ogólnie forum jest śmieszne i nie powinniście się wypowiadac o festiwalu tylko krytykujecie a nie wiecie jak jest...Wielcy "Faryzeusze" festiwalu...żal
Jeśli ktoś jest biedny to jest śmieszne???
Introligator napisał:
ogólnie forum jest śmieszne i nie powinniście się wypowiadac o festiwalu tylko krytykujecie a nie wiecie jak jest...Wielcy "Faryzeusze" festiwalu...żal
A Ty wiesz ? Podziel się wiedzą...
Introligator napisał:
a jak jest zeby ci wszyscy faryzeusze wiedzieli bo my sa nie douczeni i nie wiemy
bo cos mi sie wydaje ze wpadles na forum skrytykowales go a nie wiesz jak jest:p