Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Informacja organizatora:
Pole namiotowe Jarocin Festiwal 2007 znajdować się będzie obok Małej
(konkursowej) i Dużej Sceny.
Kosztować będzie 10 zł od osoby, bez względu na ilość spędzonych na nim dób.
Otwieramy w czwartek 19 lipca o godz.14.oo.
Ostatnia „doba namiotowa” kończy się około południa w poniedziałek 23 lipca.'
Osoby, które będą chciały zameldować się na polu namiotowym muszą posiadać DOWÓD OSOBISTY lub inny dokument ze zdjęciem potwierdzającym tożsamość. Osby nie posiadające takiego dokumentu nie zostaną wpuszczone na pole namiotowe.
Nowy Grupowicz
to jedź na festiwal piosenki domu starców, tam jest spokojnie i cicho, marudo
roka napisał:
to jedź na festiwal piosenki domu starców, tam jest spokojnie i cicho, marudo
Biorąc pod uwagę średnią wieku artystów, którzy będą występować, to Piki jedzie na właściwą imprezę :applause:
Nowy Grupowicz
Czyli nie wystarczy legitymacja? A co z dowodem tymczasowym? :>
Grupowicz Gaduła
anulka napisał:
Czyli nie wystarczy legitymacja? A co z dowodem tymczasowym? :>
Prosze czytac ze zrozumieniem
ile? 10 złotych ? to jest jakieś niepoważne. a ciekawe ile bedzie kosztował karnet na dużą scenę. wcale nie podoba mi się ten Jarocin a szczególnie te Myslovitz... kurde szkoda takiego festiwalu:/
10 złotych to nie jest dużo, ponieważ musisz wziąć pod uwagę, ze na innych polach namiotowych w kraju, np. nad morzem czy coś, doba kosztuje ok. 5-10 złotych, a tutaj płacisz w sumie po prostu za zakwaterowanie, obojętnie ile dni by wynosiło.
Pamiętajmy, że rok temu istniały też dzikie pola namiotowe... ;)
moim znajomi mieli koło murku a raczej jakieś ruiny z czerwonej cegły (nie wiem jak to określić) takie dzikie pole namiotowe :p dużo ludzi jednak pewnie tak zrobi z tym polem namiotowym (np. ja :) )
carnabell napisał:
moim znajomi mieli koło murku a raczej jakieś ruiny z czerwonej cegły (nie wiem jak to określić) takie dzikie pole namiotowe :p dużo ludzi jednak pewnie tak zrobi z tym polem namiotowym (np. ja :) )
moze na przeciw pola buraczanego bo ja tam nocowalem
fajna ekipa sie tam zebrala bez chamstwa sama zabawa
Nowy Grupowicz
hehe sama sie zastanawim czy nie rozbic namiotu tam bo hmm sporo ludzi bedzie ze mna ich wszsytkich nie zmieszcze w domu...wiec prawdopodobnie rozbije sie na lace kolo bloku ...w sumie w zeszlym roku sporo ludzi tam spalo ;] ale w sumie lepiej by bylo na polu namiotowym ;d tam jest inny klimat wkoncu hehe
Nowy Grupowicz
Skywalker napisał:
Informacja organizatora:
Pole namiotowe Jarocin Festiwal 2007 znajdować się będzie obok Małej
(konkursowej) i Dużej Sceny.
Osoby, które będą chciały zameldować się na polu namiotowym muszą posiadać DOWÓD OSOBISTY lub inny dokument ze zdjęciem potwierdzającym tożsamość.
1. Obok małej i dużej sceny to oznacza że tam gdzie w tamtym roku na boisku ? Czy też nie. Nie wiem jaki jest rozkład scen w tym roku.
2. Na pole namiotowe będzie można wnosić alkohol czy też nie ? Tak jak to było na zeszłym Jarocinie.
Nowy Grupowicz
To był chwyt rodzaju chcesz się napić musisz wyjść z domu. Mogę zrozumieć, że nie wolno wnosić alko pod scenę ale żeby do namiotu nie wolno było ?
Paranoja