Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Nowy Grupowicz
Witam wszystkich fanów i adminów,mam bardzo ważne pytanie! CZY NA JAROCIN FESTIWAL 2007 MOZNA WNIEŚĆ APARAT LUB KAMEREĘ??? DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ POZDERAWIAM I DOZOBACZENIA NA FESTIWALU :)
Można. Tylko nie jakieś kamery niczym ze studia TVP :D No i aparat normalny też wniesiesz, choć nie wiem jak tam z lepszymi. W forach znajdź z zeszłego roku, tam tez się o tym toczyła dyskusja :] Pozdrawiam.
Nowy Grupowicz
Czy na pole namiotowe można w tym roku wnosić alkohol ?
dezaprobator napisał:
Czy na pole namiotowe można w tym roku wnosić alkohol ?
nie mam pojecia ale nie liczyl bym na to
sadze ze sytuacja bedzie jak w zeszlym roku czyli
5000 ludzi z piwkiem przed brama
Nowy Grupowicz
Czyli znów będzie trzeba przerzucać przez bramę :)
Nowy Grupowicz
a marihuane mozna wniesc na pole namiotowe?? beda jakies dokladne kontrole typu psy :D
Nowy Grupowicz
dotarła do mnie absurdalna wręcz informacja, że rzekomo na Festiwal nie wpuszczaja ludkow w glanach z blachami. (podobno na odwrocie biletu jest taka informacja). To prawda?
Generalnie - organizator zastrzegł sobie prawo do niewpuszczenia na teren festiwalu osoby z niebezpiecznym narzędziem. Z tymi glanami to jest tak, że glany glanom nie równe. Jedne mają typową blachę pod skórą na nosku, inne mają blachę na wierzchu. Są glany z ćwiekami, kolcami i co tylko sobie szewc wymyśli. I w takich właśnie moze być problem z wejściem.
W glanach normalnych wpuszczają, chyba ze ktoś ma jakies ćwieki ponabijane czy cos, to chyba na boso będzie leciał :D
Ale faktycznie, informacja taka jest z tyłu na bilecie :P