Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Grupowicz Gaduła
Na razie jest OK. Widać że więcej osób niż w ub. roku.
Niestety główny koncert w tym samym miejscu w kurzu. Nie ma obiecanej trawki. A na Stadionie MOSiR trawka naturalna i luz :-)))
Podobno są chmary komarów jak ostrzegaliśmy wcześniej. Choć wczoraj było wg mieszkańców wieeeelkie trucie!!! :-)
Pozdrowienia.
Konkurs na małej scenie, obok duzej sceny.
Pierwszy dzień konkursu niezbyt ciekawy.
Kumka Olik (czy jak to się zwie!) chyba najciekawsze. MIR niezły. Polak Rusek i Niemiec niezłe, ale wszyscy spodziewali się więcej po puszczeniu ich w Programie III PR.
Czekamy na objawienia jutro!
Zmaza - laureat nagrody JURY dała fajny koncert. Profesjonalny band. Tak jak rok temu zresztą.
Nie ma na razie objawień i hitów na miarę 2006 roku.
PS. Komary chyba wytrute, do tej pory nie ma! :-)))
Ode mnie też pozdrowienia, zrobilam sporo fotek i niedługo je tu zobaczycie :D
Jak na dzisiejszy dzien to przebija wszytsko The Washing Machine.. Wczoraj świetna była Kumka Olik (pozdrowienia dla chłopaków!) :D
Trzymajcie się mocno i bezpiecznie, hihih :D
Grupowicz Gaduła
Lysa napisał:
Ode mnie też pozdrowienia, zrobilam sporo fotek i niedługo je tu zobaczycie :D
Jak na dzisiejszy dzien to przebija wszytsko The Washing Machine.. Wczoraj świetna była Kumka Olik (pozdrowienia dla chłopaków!) :D
Trzymajcie się mocno i bezpiecznie, hihih :D
2 punkty widzenia. Dla mnie WM słabe. ALe konkurs znacznie lepszy niż wczoraj, ale nie tak dobry jak w J2006.
Jasne punkty: Manchester, Małe Kino (wreszcie jakiś hit! "Rewolucja"), Organizm (klimaty Torunia z lat 80.), Negradonna, no i Betty Be, które pewnie zdobędzie Kameleona.
Pozdrowienia.
Nowy Grupowicz
ktos wspominal o komarach musze przyznac ze duzo mniej ale komary wciaz tna od strony wejscia jak jest tam ta ulica i sciernisko ale odziwo tylko tam. ..