Historia i dzieñ obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Grupowicz Gadu³a
Na razie wiadomo, ¿e bêdzie p³atne osobno.
Chyba te¿ bêdzie w innym miejscu. W tamtym roku zapowiadano, ¿e teren sprzedano pod zabudowê.
Grupowicz do¶æ aktywny
OOOOOOO! to gdzie bedzie? w parku? ;p
na pewno jeszcze nie wiadomo, ale ceny juz sa, tak jak ze sk³adem festiwalowym
Grupowicz Gadu³a
Byæ mo¿e w tym samym. Trzeba poczekaæ na oficjalne wiadomo¶ci.
Grupowicz do¶æ aktywny
ja sie ciesze ze mnie to nie dotyczy :) przynajmniej puki co :) na mnie w tym miejscu niestety nie zarobia :]
W ko³o sceny g³ównej s± same pola wiêc daleko nam te pole nie ucieknie. mimo tej ceny ... zap³acê, tylko i wy³±cznie dla ludzi. I mam jakie¶ dziwne przeczucie, ¿e w tym roku bêdzie bardzo du¿o ma³olatów na tym polu... pozdrawiam
Grupowicz do¶æ aktywny
pewnie taaaaaak i podwyzszy sie przyrost naturalny kraju
Grupowicz do¶æ aktywny
ja juz s³ysze te piski oszala³ych 15latek na widok happysad, a po chwili "kocham cie!"
no ja sobie chyba zakupie ze 2 miechy przed festiwalem karnet, bo fakt potem moze byæ ciezko, zw³aszcza jak jeszcze postawi± jedn± bude i jedno wejscie...
Grupowicz niezbyt rozmowny
macie jakis problem?! do czego ma zmierzac g³upawe stwierdzenie,jako ze fanki hepised sa ³atwe?przyrost naturalny kraju?to jakies nieporozumienie!ja tez nie przepadam za tym zespo³em,ale z tego powodu nie mam zamiaru nikogo obrazac.jezdzac na nowy jarocin od 2006 obserwujac otoczenie to raczej faceci (oczywiscie nie pisze tu o wszystkich)ale w wiekszosci na festiwalach (zazwyczaj pod wp³ywem%)byli chetni,zaczepni i latwi:/
Grupowicz do¶æ aktywny
no ja to rowniez zauwa¿y³am i nie powiem przychodza tam technomó³y, bo tylko z takimi sie spotka³am (i to wieloma) w³a¶nie z takim podejsciem i nie tylko pod wp³ywem %
a tak szczerze to lej±c piwo na festiwalu nie próbuja nawet po wygladzie oceniæ czy ta osoba ma 18. mozna to zauwa¿yæ czekaj±c w d³uuugiej czesto kolejce, pierw po ¿eton czy co to tam jest a potem w kolejce do nalewalni. albo prosza kogo¶ starszego. kiedy mnie pytali czy im kupie piwo, pyta³am czy 18 jest(tu bardzo czesto sie konczy³a rozmowa,ale zdarzy³y sie wyj±tki), jak ktos probowa³ mnie przekonaæ, dodawa³am ze nie rozpijam nieletnich i tu juz zawsze by³ koniec. tylko ze nie wszyscy odmawiaj±. nie jest problemem sie upiæ dla takowych m³odych, a alkohol robi swoje prawda?
Niewalczyki- to nie jest obra¿anie, to sa ¿arty, a niestety jest w tym duzo prawdy(nie wymieniam przeciez imion, nazwisk, pseudo itp.), nic na to nie poradzisz, czasy sie zmieniaja i nie wróc±, co bezlito¶nie chca nam przekazaæ organizatorzy jarocina
Gość
Fanki happysadu to istna szarañcza-kto widzia³ ten wie! One nie musz± w wielu przydatkach pic ¿eby po ich koncercie zachowywaæ sie jak po du¿ej dawce alkoholu!! Chc± zniszczyæ jedyny tego typy i tak du¿y festiwal w tym kraju!
Nowy Grupowicz
Zapraszamy na nocleg w czasie festiwalu w sezonowym schronisku, zorganizowanym w szkole, znajduj±cej siê w bezpo¶rednim s±siedztwie scen festiwalowych. Cena noclegu - 20 z³. Za dodatkow± op³at± - ¶niadanie w cenie 7 z³. Informacje pod nr tel. (62) 747 20 06 od poniedzia³ku do pi±tku. Serdecznie zapraszamy (www.zs5jarocin.rox.pl)
Nowy Grupowicz
Czy na polu namiotowym bêd± prysznice?
Grupowicz Gadu³a
Nigdy nie bylo. Nie powinno wiec byc ich takze tym razem.
Nowy Grupowicz
Mam pytanie jadê pierwszy raz na festiwal do Jarocina ( nie jestem ma³olatem jestem pe³noletnia:))....a pytanie dotyczy pola namiotowego i tego czy za pole namiotowe p³aci siê w dniu przyjazdu czy wcze¶niej i czy ta kwota 20 zeta jest od osoby czy od namiotu...pytam bo mam nadzieje ¿e kto¶ kto by³ w poprzednich latach udzieli mi info....z góry dziêki:)