Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Poszukuję dwóch osób...
Może ktoś mi jest w stanie powiedzieć kto to jest lub dać jakiś namiar, moze zainteresowany sam się odnajdzie..?
*** Kolesia z zeszłego roku, dla sprostowania 2005.. Gość miał w piątek założoną czarno czerwoną koszulkę Rancida i brązowego niepostawionego (aczkolwiek puszystego, hehe ;) irokeza. Koleś ten był na głównym planie zdjęcia, które ukazało się w Gazecia Jarocińskiej. Na tym na dole jest wpatrzony w ziemię; po lewej.
*** Punka w blond irokezie, tego, który jest na tym zdjęciu. Krzyczący ;D
Jak ktoś wie, kojarzy, to pisać proszę.
Ostatnio edytowany przez Lysa (2006-07-19 17:54:21)
Gość
ten koleś w koszulce Rancid to ja ^^
Gość
skąd mogę zdobyć to zdjęcie z gazety jarocińskiej, na którym jestem?
NO TO WITAM!! Słuchaj, napisalabym Ci coś wiecej, ale zostaw mi swojego maila/gg tutaj albo się zarejestruj i skrobnij mi na priva..? Dokładniej Ci wtedy wytłumaczę wszystko, skojarzysz mnie na pewno ;D
Ostatnio edytowany przez Lysa (2006-07-24 15:17:30)
Gość
fajnie ze sie skumaliscie przed kolejnym jarocinem:)
Gość
nie podlizuj się
Gość
Ja mam się nie podlizywać czy Piotreq (!?) Bo jeżeli chodzi o mnie to się NIE PODLIZUJĘ :P
Gość
piotreq
Dlaczego pobity..??
Słuchaj Rafał, Rancidem przeze mnie zwany [:D], jak byśmy mogli się spiknąć na Jarocinie..?
Gość
ze spotkania chyba nici bo postanowiłem nie ruszać do jarocina. kapele są wręcz żałosne i szkoda mi nazwyczajniej w świecie pieniędzy... tym bardziej, ze w tym czasie mam fajniejszy wyjazd
No szkoda.. Może za rok będa lepsze kapele.. Milego wyjazdu i słuchaj, weź mi na maila skrobnij, wytłumaczę Ci kim jestem, bo wiem że maila masz ;P Miałąm Ci fotkę wyslać, ktorej nie udalo się w końcu zdobić ;P
(???)
Gość
chociaż ostatecznie jadę z ekipą, żeby popić chociaż. będziemy łazić ekipką pankową to nas zauważyć łatwo będzie, gdzieś na namiotowym się zagnieździmy.
Dobra, jeszcze chyba nie wyjechałeś, bo czyałam, ze masz o 23 pociąg.. Ja o 8:50 jadę z Poznania także mam nadzieję, że się zobaczymy. Jak Cię zauważe to na bank podejdę. Tylko czy Cię rozpoznam... bo może się trochę zmienileś i nie masz irokeza.. (?)