Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Nowy Grupowicz
oglądalem film FALA i jedna piosenka bardzo wpadla mi w ucho...gosciu, ktory spiewal mial dlugie blond wlosy, cwieki na rękach i gola klata (nie Moskwa)
Gość
... a ja mam pytanie kto spiewa w "Fali" Jarocin '85 cos takiego "Król nie zyje niech żyje król"??? bo jakos nie moge skojarzyc:|
Gość
N test fobii mi to tez nie wyglada ale mozliwe.. bo potem zmienili styl chyba a wczesaniej grali heavy... ale widac ze to dobry zespół wiec ktos napewno wie jak nazwa.
Evil napisał:
N test fobii mi to tez nie wyglada ale mozliwe.. bo potem zmienili styl chyba a wczesaniej grali heavy... ale widac ze to dobry zespół wiec ktos napewno wie jak nazwa.
W “Fali” wystepuje kilkanascie zespolow, prezentujac w sumie okolo 25 utworow. Najsprawiedliwiej bedzie, jesli wszystkie te zespoly wymienie: Izrael, Aya RL, Moskwa, Jerzy “Sloma” Slominski, Karcer, Zbombardowana Laleczka, Kosmetyki Mrs Pinki, Dzieci Kapitana Klossa, Zilch, Kat, 1984, Formacja Niezywych Schabuf, Joy Band, Test Fobii, Tilt i Madame.
Źródło: www.Jarocin-Festiwal.com
Karcer to w rzeczywistości Piknik Waltera. Sekcja rytmiczna K. nie uczestniczyła.
Gość
mam pytanie ten pan z madame to ten sam co z wilków? ;)
Gość
Tak. Gawlinski Wilki, Madame
www.w-matni.prv.pl/madame
Gość
Czy ktos wie gdzie mozna dostac to na mp3 lub na kasecie/plycie? wszelkie infa prosze na maila mornfexinteria.pl bylabym bardzo wdzieczna :)
Pozdrawiam świryy :)