Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Nowy Grupowicz
Witam!!
Pytanie mam: gdzie można poszukać info o akredytacjach dla fotoreporterów/dziennikarzy, gdzie je załatwić, jak, kiedy, z kim, pod jakim adresem, itp??
Pozdrawiam!
Grupowicz Gaduła
warkot napisał:
Witam!!
Pytanie mam: gdzie można poszukać info o akredytacjach dla fotoreporterów/dziennikarzy, gdzie je załatwić, jak, kiedy, z kim, pod jakim adresem, itp??
Pozdrawiam!
Trzeba poczekać. Z reguły na miesiąc przed Festiwalem - mniej więcej to się załatwia. Zgłoszenia dotychczas wysyłało się do JOKu. Telefonicznie :-)
Nowy Grupowicz
dzieki! zaczne działac w czerwcu ;)
Grupowicz Gaduła
WNIOSEK O AKREDYTACJĘ DZIENNIKARSKĄ JAROCIN FESTIWAL 2008
Imię, nazwisko:
Medium (Prasa, Radio, TV, Internet):
Nazwa redakcji:
Adres firmy:
Telefon kontaktowy:
Adres e-mail:
Wypełniony formularz akredytacyjny należy odesłać na adres:
press****
Kwotę 100 zł prosimy przelać na konto Festiwalu, tytułem przelewu wpisując „Akredytacja 2008” oraz imię, nazwisko i nazwę medium.
Proszę zachować dowód wpłaty, który będzie podstawą wydania akredytacji na miejscu.
Nr konta: Bank BZ WBK 79 1090 1131 0000 0000 1300 3516
Dodatkowych informacji udziela:
Biuro Prasowe Jarocin Festiwal 2008
Karolina Makowska
Tel. 0 508 219 248 ; e-mail: press****
Dodatkowa informacja:
mozna dzwonić po kilka razy do JOKu, z którego odsyłają do pewnej Pani, której nazwiska nie przytoczę ze względu na ustawe o ochronie danych osobowych, a następnie pod tym numerem telefonu dowaiduję się, że dana pani, która się tym zajmuje jest chora. Pragnąc zakończyć te telefonowe wędrówki am grzecznie kiedy mogę zadzwonić kolejny raz i zastać tą panią. Następnie zadzwoniłam w wyznaczonym terminie tylko po to, by dowiedzieć się, ze pani tajest chora. Tak więc pięknie, pięknie, oddzwonimy. Umówiłyśmy się na telefon za 3 dni pod wieczór. Konkretna data, pora dnia i co? TELEFONU NIE MA.
No a na stronie organizacji tez się pojawiło dopiero teraz.
Ave.
Grupowicz Gaduła
Lysa napisał:
Dodatkowa informacja:
mozna dzwonić po kilka razy do JOKu, z którego odsyłają do pewnej Pani, której nazwiska nie przytoczę ze względu na ustawe o ochronie danych osobowych, a następnie pod tym numerem telefonu dowaiduję się, że dana pani, która się tym zajmuje jest chora. Pragnąc zakończyć te telefonowe wędrówki am grzecznie kiedy mogę zadzwonić kolejny raz i zastać tą panią. Następnie zadzwoniłam w wyznaczonym terminie tylko po to, by dowiedzieć się, ze pani tajest chora. Tak więc pięknie, pięknie, oddzwonimy. Umówiłyśmy się na telefon za 3 dni pod wieczór. Konkretna data, pora dnia i co? TELEFONU NIE MA.
No a na stronie organizacji tez się pojawiło dopiero teraz.
Ave.
Trzeba wspomnieć z rozrzewnieniem Panią Małgosię :-) I Pana męża Pani Lidki i Panią Lidkę :-)))