Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Grupowicz Gaduła
Scena główna
18.07
BRETT ANDERSON /ex Suede/
NOSOWSKA
PRZEMYK
WAGLEWSCY
KRYZYS
KONIEC ŚWIATA
KUMKA OLIK
NAPSZYKŁAT
19.07
ASIAN DUB FOUNDATION /UK/
PETER MURPHY /ex Bauhaus/
GRABAŻ & STRACHY NA LACHY "ZAKAZANE PIOSENKI"
LAO CHE
VAVAMUFFIN
COOL KIDS OF DEATH
POISE RITE
CF98
20.07
THE SUBWAYS /UK/
BLOOD RED SHOES /UK/
KULT
TILTERS
MUCHY
PAPRIKA KORPS
ORCHID
HATIFNATS
Nowy Grupowicz
no dobra ok... zagra kryzys...- świetnie :) ale czemu DEZERTERA nie ma na liście tych zespołów które wystąpią??????? :(( NIE ROZUMIEM TEGO!! nie róbcie tego ludziom!!!!
Grupowicz niezbyt rozmowny
roztargana napisał:
no dobra ok... zagra kryzys...- świetnie :) ale czemu DEZERTERA nie ma na liście tych zespołów które wystąpią??????? :(( NIE ROZUMIEM TEGO!! nie róbcie tego ludziom!!!!
no rzeczywiscie to bardzo nie ladnie ZGROZA! ZGROZA! ZGROZA! :(
tak nie traktuje sie legend,a swoja droga ciekawe co mysla sami zainteresowani...
a tak na marginesie to ciekawie by sie dzialo,gdyby zaproszono Armie badz Budzego z zespolem
Trupia Czaszka. w moich odczuciach i wielu innych osob w zeszlym roku Armia dala najlepszy koncert,ludzie bawili sie swietnie,cos sie dzialo... no ale co ja moge-moge sobie najwyzej pogderac :|
Nowy Grupowicz
hehe... właśnie!! my możemy tu sobie bezsensownie gderac!! z resztą nie tylko tu.. bo forum na temat jarocina pare jest...
Ciekawe z jakich względów np. Dezerter Moskwa nie zagrają i cy zaproszenia zostaly chociaż wysłane!! wątpie
ale co z tego jak to są tylko gderania na forum rzuconym dla zaspokojenia ludzi, forum którym nikt z góry sie najwidoczniej nie zajmuje skoro nasze słowa są jak grochem w ściane!! po co ja sie tu zalogowałam...
roztargana napisał:
ale co z tego jak to są tylko gderania na forum rzuconym dla zaspokojenia ludzi, forum którym nikt z góry sie najwidoczniej nie zajmuje skoro nasze słowa są jak grochem w ściane!! po co ja sie tu zalogowałam...
Jeśli dobrze pamiętam, to jeszcze przed J2007 zgłosił się do mnie Łukasz Minta, dyrektor Festiwalu, z chęcią odpowiedzi na pytania miłośników Jarocina. Postanowiliśmy odłożyć rozmowę na "po J2007".
Wydaje mi się, że jakiś czas temu pytałem się na forum o to czy macie Państwo jakieś pytania do organizatorów. Nikt się nie zgłosił. A mi z powodu innych zajęć nie udało się porozmawiać z Łukaszem Mintą.
Trochę te wszystkie narzekania spóźnione i nie bardzo na miejscu :-)
Nowy Grupowicz
Jeśli dobrze pamiętam, to jeszcze przed J2007 zgłosił się do mnie Łukasz Minta, dyrektor Festiwalu, z chęcią odpowiedzi na pytania miłośników Jarocina. Postanowiliśmy odłożyć rozmowę na "po J2007".
Wydaje mi się, że jakiś czas temu pytałem się na forum o to czy macie Państwo jakieś pytania do organizatorów. Nikt się nie zgłosił. A mi z powodu innych zajęć nie udało się porozmawiać z Łukaszem Mintą.
Trochę te wszystkie narzekania spóźnione i nie bardzo na miejscu :-)
Ale po co z kims wogole rozmawiac?! jezeli zna sie historie ktora stworzyl Jarocin w Polsce, oragnizatorzy wiedzieli by kogo zapraszac bez zadawania zbednych pytan!
exploited napisał:
Ale po co z kims wogole rozmawiac?! jezeli zna sie historie ktora stworzyl Jarocin w Polsce, oragnizatorzy wiedzieli by kogo zapraszac bez zadawania zbednych pytan!
Po to rozmawiać, żeby się dowiedzieć, że organizatorzy, w tym również ci z Jarocina, na pewno znają historię Jarocina.
Grupowicz niezbyt rozmowny
Jeśli dobrze pamiętam, to jeszcze przed J2007 zgłosił się do mnie Łukasz Minta dyrektor Festiwalu, z chęcią odpowiedzi na pytania miłośników Jarocina. Postanowiliśmy odłożyć rozmowę na "po J2007"
.
-- Łukasz Minta był swego czasu (niewiem jak teraz) związany ze sceną niezależna ,organizował Turbopunk festiwal i wydawał zina o tej samej nazwie , mysle ze niezapomniał o punku, widocznie kto inny jest odpowiedzialny za wybór zespołow na festiwal.
--Ten Jarocin jest jaki jest. Przed nastepnym Jarocinem trzeba dotrzec do Minty (chocby na forum) i,przedstawic swoje propozycje muzyczne jaką chciała by publika na festiwalu.Zobaczymy jak Łukasz podoła tym żadaniom .
Trochę te wszystkie narzekania spóźnione i nie bardzo na miejscu
-- ???
wladi77 napisał:
-- Łukasz Minta był swego czasu (niewiem jak teraz) związany ze sceną niezależna ,organizował Turbopunk festiwal i wydawał zina o tej samej nazwie , mysle ze niezapomniał o punku, widocznie kto inny jest odpowiedzialny za wybór zespołow na festiwal.
Dziękujemy za przypomnienie, a dyrektorem artystycznym jest ŁM. No chyba, że to JOK sprowadza Andersona itp do PL
ROTFL
--Ten Jarocin jest jaki jest. Przed nastepnym Jarocinem trzeba dotrzec do Minty (chocby na forum) i,przedstawic swoje propozycje muzyczne jaką chciała by publika na festiwalu.Zobaczymy jak Łukasz podoła tym żadaniom .
ŁM wie o "rozczarowaniach" forumowiczów i dlatego sam zaproponował odpowiedz na konkretne pytania. Pisano już o tym na Forum tutejszym.
PS.
Proszę o prawidłowe cytowanie poprzednich postów. Opcja Cytuj. Bałaganiarskich postów nie będzie na Forum.
wladi77 napisał:
Przed nastepnym Jarocinem trzeba dotrzec do Minty (chocby na forum) i,przedstawic swoje propozycje muzyczne jaką chciała by publika na festiwalu.
A skąd wiesz czego chce publika ?
10 aktywnych osób z forum to nie 6000 uczestników festiwalu.
Proponuję zejść na ziemię...
Piki napisał:
Proponuję zejść na ziemię...
Trafiłeś w sedno. Właśnie czytałem Forum Nosowskiej i tam wiele osób jest szczęśliwych i wybiera się do Jarocina.
Poza tym, że wychowuje się nowe pokolenie przyjeżdżających, to z sentymentu przyjeżdzają tam zgredy. Nie wiadomo jak długo.