Historia i dzie obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Gość
hm... Paramore, Foals, The Killers, Simple Plan XD ... Muse
Nie wa¿ne co chcemy zobaczyæ - i tak zobaczymy kolejn± nudn± kapelê z zagranicy, kolejny zespó³ graj±cy grzeczny punk rock dla dzieci (obowi±zkowo z Graba¿em na wokalu, tu wyj±tek Farben Lehre, tu daj± sobie radê bez niego), nie zabraknie tak¿e zespo³ów z usilnie promowanego przez organizatorów nurtu "muzyka dla nikogo".
Natomiast nie zobaczymy zespo³ów, które chcieliby zobaczyæ bywalcy festiwalu, gdy¿ organizatorzy maj± publiczno¶æ w dupie.
Pamiêtajcie o naczelnej zasadzie nowych organizatorów - "P³aæcie i nie wymagajcie".
Gość
Armia, KSU, Farben Lehre, Akurat, Sexbomba, Dubska, Kola Band
Gość
no có¿....obojêtnie jakie kto ma zdanie na temat wymienionych zespo³ów ....zreszt± tu nie ma co siê t³umaczyæ po to jest to forum ¿eby ka¿dy dawa³ propozyje i NIKT<Piki> nie komentowa³ ¿adnego wykonawcy.... to co kto s³ucha to jego sprawa (o gustach siê nie dyskutuje;pp)
Do rzeczy....moje propozycje to:Vavamuffin,Kazik,Jamal,Happysad,KSU,Strachy na lachy,Zabili mi ¿ó³wia,Farben Lehre
Gość
Jamal??! Mo¿e jeszcze Peja i Gural, co? Dajcie spokój ludzie... :/
Gość
vavamuffin, ksu, kazik, zielone ¿abki, the bill, habakuk,
Gość
farben lehre, zabili mi ¿ó³wia, habakuk, hurt, chemical garage, indios bravos, strachy na lachy, leniwiec, strajk, kult, zmaza, koniec ¶wiata, jamal, dezerter, naiv, happysad, zielone ¿abki,
Gość
ksu, zabili mi zolwia, koniec swiata, dezerter, armia , leniwiec :D
Gość
Armia, KN¯, Dezerter, Koniec ¦wiata, Zabili mi zó³wia, Zielone ¯abki, Hey lub Nosowska
Gość
To ju¿ przesta³ byæ punkowy festiwal i ju¿ nigdy takim nie bêdzie,wiêc niech sk³ad bêdzie zró¿nicowany.Dla wielbicieli tradycji niech bêdzie W³ochaty,Uliczny Opryszek,Zielone ¯abki,trochê ska wiêc mo¿e CGB,bardziej regga³owo Maleo Reggae Rockers,Indios Bravos bo obojêtnie gdzie graj± to jest magicznie,zagraniczna gwiazda Muse,co¶ z typu Czes³aw ¦piewa lub Maria Peszek te¿ mog³oby byæ.Z metalowych zespo³ów potrafiê znie¶æ tylko Huntera,ale jaka¶ "ciê¿sza" kapela te¿ powinna siê znale¼æ
Gość
Muse to chyba za wiele jak na jarocin..
FOALS powinni byæ jak najbardziej w zasiêgu i satysfakcjonuj±cy ;)
Gość
CLOSTERCELLER!!!! kOCHAM ANIJE O.:):):)
Gość
GosiaOsw napisał:
To ju¿ przesta³ byæ punkowy festiwal i ju¿ nigdy takim nie bêdzie
Dlaczego? Denerwuje mnie takie my¶lenie. Ludzi, którzy s³uchaj± punku jest w dzisiejszych czasach wbrew pozorom do¶æ du¿o, a poka¿ mi w Polsce punkowy festiwal... Nie ma takiego! Zreszt±, spytaj siê ludzi na festiwalu. W³a¶ciwie ka¿dy z kim rozmawia³em na ten temat, uwa¿a³, ¿e jest stanowczo za ma³o punku. Wiêcej punku = wiêcej ludzi na festiwalu. Taka prawda. Nie mówiê, ¿e musi to byæ od razu w 100% punkowy festiwal, ale co najmniej kilka dobrych, punkowych kapel powinno byæ na Jarocinie.
Gość
The Bill, Strachy na Lachy,Kobranocka, Cool Kids Of Death, Kult, Heniek, Zielone ¯abki, Lao Che, Exploited, Dezerter, Opodatkowanie Powietrza
Gość
Jajo napisał:
Jamal??! Mo¿e jeszcze Peja i Gural, co? Dajcie spokój ludzie... :/
dobrze gada,dac mu wodki! zadnych jamalów.
Moja koncepcja: KULT albo KN¯, Strachy na lachy, Hurt, Leniwiec, Zabili mi ¿ó³wia, Farben Lehre, Happysad, Akurat, Sztywny Pal Azji :D Acid Drinkers, TPN 25 ;]