Historia i dzie obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Nowy Grupowicz
freedom napisał:
Mam pytanie jadê pierwszy raz na festiwal do Jarocina ( nie jestem ma³olatem jestem pe³noletnia:))....a pytanie dotyczy pola namiotowego i tego czy za pole namiotowe p³aci siê w dniu przyjazdu czy wcze¶niej i czy ta kwota 20 zeta jest od osoby czy od namiotu...pytam bo mam nadzieje ¿e kto¶ kto by³ w poprzednich latach udzieli mi info....z góry dziêki:)
P³aci siê 20z³ od osoby i mo¿na wej¶æ z namiotem. Nie p³acisz osobno za namiot, ta wiêc mo¿esz zabraæ ze sob± nawet dwa namioty :D jeden jako sypialniê a drugi jako spi¿arniê :D
Nowy Grupowicz
Kolejne pytania od nowicjuszki (te¿ ju¿ od kilku lat pe³noletniej ;)):
1. czy jak dotrê do Jarocina 16.07.09 w ci±gu dnia, to bêdê mog³a siê ju¿ zameldowaæ na polu?
2. czy ta op³ata 20zl³ jest za dobê czy za te kilka dni?
3. komu i gdzie siê p³aci?
Proszê o wyrozumia³o¶æ ;)
Nowy Grupowicz
Pole namiotowe jest czynne od po³udnia 16 lipca. 20 z³ za osobê za ca³y pobyt. p³acisz przy bramie wej¶ciowej na pole namiotowe.
Grupowicz Gadua
Na basenach jest. Jakie¶ 500 m.
Nowy Grupowicz
dzieki :)
To jeszcze jedno pytanie z tych "ambitnych": domyslam sie, ze pole ma ograniczona ilosc miejsc... byly kiedys problemy z tym ze ktos sie.. nie zmiescil? Bo nie chcialabym miec takiej niespodzianki :)
Nowy Grupowicz
je¶li zabierasz ze sob± dmuchany zamek mo¿e byæ problem z jego ustawieniem, jednak je¶li zdecydujesz siê na zwyk³y namiot powinien siê znale¼æ dla Ciebie jaki¶ k±cik :)
Nowy Grupowicz
w zesz³ym roku zabrak³o miejsca :P Ale pole zosta³o powiêkszone i wszyscy siê zmie¶cili ;)
Grupowicz Gadua
Kontakt w sprawie pola namiotowego: m.janczakjokjarocin.pl, tel. 668610706