Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Gość
czy ktos sie moze orientuje jak beda wszystkie atrakcje na polu wygladac?np rozlokowanie kibelkow,tzw stoisk gastronomicznych - a konkretniej miejsc,gdzie bedzie mozna kupic wode;i moje najwazniejsze pytanie - czy na terenie bedzie cos jakby "przechowalnia" z mozliwoscia zostawienia plecakow itp?cos mniej wiecej jak na woodstockach jest;))
pozdrawiam
Gość
to tak a propos tej przechowalni?;)eh,jade bez namiotu,wiec takie udogodnienie by mi sie przydalo;)
Grupowicz Gaduła
pinezka napisał:
to tak a propos tej przechowalni?;)eh,jade bez namiotu,wiec takie udogodnienie by mi sie przydalo;)
Przechowalnia rzeczy wartościowych (aparat foto, gitara, perkusja etc) będzie - wg Organizatorów - tylko w JOKu. Spacerem 20-30 min od Pola, niedaleko stacji PKP.
Nie będą przyjmowane całe plecaki lub osoby lub dzieci bez/z plecakami.
Gość
dzieki za odpowiedz.pewnie masz na mysli wielolitrowe plecaki;)ale moze taki maly,wlasciwie "plecaczek";)moze dalo by sie wcisnac?co myslisz?
Grupowicz Gaduła
pinezka napisał:
dzieki za odpowiedz.pewnie masz na mysli wielolitrowe plecaki;)ale moze taki maly,wlasciwie "plecaczek";)moze dalo by sie wcisnac?co myslisz?
nie wiem, nie znam sie
Gość
dobra,tak czy tak - dzieki.
ale jakby ktos sie znal,to moglby byc tak mily i napisac:D bylabym wdzieczna;>
Gość
jeszcze jedno pytanie mi przyszlo do glowy,to juz nie bede nowego watku tworzyc.czy faktycznie przy bramce moga czlowiekowi zabrac plastikowa butelke z woda?co wlasciwie moga nam rekwirowac?eh,zawsze przy bramkach takie akcje odchodza...
Grupowicz Gaduła
pinezka napisał:
jeszcze jedno pytanie mi przyszlo do glowy,to juz nie bede nowego watku tworzyc.czy faktycznie przy bramce moga czlowiekowi zabrac plastikowa butelke z woda?co wlasciwie moga nam rekwirowac?eh,zawsze przy bramkach takie akcje odchodza...
To powinno być w regulaminie.
Moze ktos skan karnetu podesle, tam powinno to byc napisane.
W regulaminie z karnetu jest takie zdanie, iż organizator może odmówić wstępu na imprezy osobom noszącym buty o metalowych zakończeniach
Zamiast glanów spakuję sobie wełniane kapciuszki
Co do butelki z wodą to w regulaminie jest punkt, według którego organizator może odmówić wstępu osobie posiadającej przedmiot mogący stanowić zagrożenie dla innych uczestników - czyli interpretacja dowolna ale z plastikową butelką na pewno będzie luz - wszakże zdarzają się osoby, które muszą brać co kilka godzin leki a trudno żeby je popijały piwem
Nowy Grupowicz
Czy jesli chcemy zostac do niedzieli to czy jest mozliwosc z soboty na niedziele przenocować na owym polu namiotowym???????????
Grupowicz Gaduła
kotlet napisał:
Czy jesli chcemy zostac do niedzieli to czy jest mozliwosc z soboty na niedziele przenocować na owym polu namiotowym???????????
tak