Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Nowy Grupowicz
Jarocin Festiwal 2006
Poznałem tam wczoraj cudowną dziewczynę. Miała piękny uśmiech. Była z Łodzi, na imię miała Karolina.
Niestety, nie wziąłem od niej żadnego numeru kontaktowego, czyli zapowiada się koniec wspaniałej znajomości ale nie chcę tego. Spodobała mi się, myślę że ja jej również. Naprawdę okropnie mi zależy na tej osobie, choć własciwie się wcale niez namy. Proszę pomóżcie mi, jeśli jesteście w stanie jakoś to zrobić. Pomóżcie mi naparawić mój błąd.
To dla mnie naprawdę ważne.
Pozdrawiam
Gość
Witam! Poszukuje laski z którą tańczylem tango na Kukizie! ;) Krecone włosy brunetka w okularach! Prosze na gg 4546055 lub maila!
Gość
a ja poszukuje jakiegoś kontaktu do ochroniarzy z festiwalu i uroczych panów którzy się mną zaopiekowali w punkcie medycznym. Ktoś pomoże?
Gość
ja tez tak miałam:/ dlatego trzymie kciuki..moze poszukaj w katalogu gg i pisz do wszsytkich karolin z łodzi:P
Grupowicz Bardzo Aktywny
zna ktos tego klienta i wie moze skad jest?
http://miasta.****/poznan/51,36034,3564955.html?i=1
Gość
tak jestem z puław i udzielam sie na antynazi. a Ty kto ;>?
Gość
[hide][/hide]
kukupunk napisał:
zna ktos tego klienta i wie moze skad jest?
http://miasta.****/poznan/51,36034,3564955.html?i=1
nie wiem ale piłam z nim agropol w środe :D
Kojażę Cię z forum, sam tam bardzo rzadko bywam - na hubie zresztą też, mam tam nick [psv]Igry
A pytam, bo w Jarocinie było spotkanie z antynazi - ja na nich w sumie przypadkiem trafiłem
Oprócz mnie był Chytek, Szuter, Agresja, Paproch, Robbo, Qant i Złoty
Gość
mnie o tym nikt nie poinformował niestety :( szokal też był bo jego znam z woodstocku i widziałam go :)
Ja miałem szczęście - siadłem sobie ze znajomymi przy stolikach za amfiteatrem - siedziało tam trochę osób
W pewnym momencie, jakiś gościu zawołał siedzącego przede mną chłopaka per Chytek i tak to właśnie się spotkaliśmy
Wołającym był Paproch a obok siedzieli jeszcze Szuter z Agresją
Gość
szkoda... szutera to bym poznała chętnie... agresje też w sumie :)
NIKT TYCH MIŁYCH LUDZI Z PUNKTU MEDYCZNEGO NIE OBCZAJA? bo ja to u nich całą noc ostatnią po tym jak mnie pobili siedziałam i miło mi sie z nimi gadało...
Napisz do JOKu z zapytaniem o namiary na służbę medyczną z festiwalu bo wątpię aby się udzielali na tym forum
Gość
ty to chyba cały dzien na tym forum siedzisz :D???
a gdzie jest adres mail albo gg do kogoś z JOK'u?
terrorystka napisał:
ty to chyba cały dzien na tym forum siedzisz :D???
a gdzie jest adres mail albo gg do kogoś z JOK'u?
biurojokjarocin.pl