Historia i dzień obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Gość
Wpisujcie zespoły, które chcielibyście zobaczyć/usłyszeć na festiwalu w roku 2009.
Gość
Skoro w 2008: the subways, blood red shoes, brett anderson, peter murphy, asian dub fundation to może: los campesinos!, foals, jarvis cocker, the futureheads, shitdisco, goose, late of the pier, ¡Forward, Russia! w 2009?
Gość
Strachy na Lachy
Gość
Cool kids od death i zdecydowanie dłużej niż 30min..
Gość
ja chciałabym coś punkowego.więcej punka takiego jak defekt muzgó,the bil,czy uliczny opryszek...albo psy wojny,ale nie obraziłabym się nawet usłyszeć tam nawet marii peszek...do działania,liczymy na zajebiaszczy jarocin 2009:D
Gość
Oto kilka moich propozycji, mam nadzieję, że chociaż część będzie wzięta pod uwagę:
Analogs, Włochaty, Bulbulators, Awaria, All Bandits, The Bill, Uliczny Opryszek.
Jeśli chodzi o zespoły z poprzedniego roku, to chętnie widziałbym ponownie CKOD, Renatę Przemyk no i oczywiście KULT, przy którym (chyba jako jedynym zespole) było naprawdę porządne pogo...
No i proszę, nie bierzcie zespołów za 80 tys., które i tak nie zachwycą publiczności (sami wiecie dobrze o kogo chodzi)... Przecież za mały procent tej sumy można załatwić właściwie każdą polską kapelę...
Gość
Ja chętnie usłyszę CKOD,Strachy,Hurt,Kult,Nosowską,Chylińską,Przemyk,Włochatego czy jakies nawet mocniejsze brzmienia ;]
Gość
Awaria, Kult!! Hurt, Strachy na lachy.
Gość
blade loki, włochaty,zielone żabki,muse
Gość
Vavamuffin , Obarski , Kazik , de pres .
Gość
Vavamuffin,Obarski,Kazik,De pres ,Jamal,godsmack,
Gość
Morrissey!! To by było coś... :rolleyes:
Gość
to ja napisze: 'mars volta' hahah
Gość
Zielone Żabki, Uliczny Opryszek i oczywiście Kult :)
Gość
a ja bym była w siódmym niebie gdyby KSU zagrało. w zeszłym roku obchodzili 30lecie istnienia i jako jedna z nielicznych kapel przez 30 lat utrzymali sie w polsce.
no i w sumie jestem zdania ze niepotrebne sa zagraniczne a dokladniej angileskie kapele bo bioa full siana a i tak ciesza sie malym zainteresowaniem.
KSU Biesz&Czad Rock'N'Roll!!!