Historia i dzie obecny Festiwali rockowych w Jarocinie
Gość
Wpisujcie zespo³y, które chcieliby¶cie zobaczyæ/us³yszeæ na festiwalu w roku 2009.
Gość
Skoro w 2008: the subways, blood red shoes, brett anderson, peter murphy, asian dub fundation to mo¿e: los campesinos!, foals, jarvis cocker, the futureheads, shitdisco, goose, late of the pier, ¡Forward, Russia! w 2009?
Gość
Strachy na Lachy
Gość
Cool kids od death i zdecydowanie d³u¿ej ni¿ 30min..
Gość
ja chcia³abym co¶ punkowego.wiêcej punka takiego jak defekt muzgó,the bil,czy uliczny opryszek...albo psy wojny,ale nie obrazi³abym siê nawet us³yszeæ tam nawet marii peszek...do dzia³ania,liczymy na zajebiaszczy jarocin 2009:D
Gość
Oto kilka moich propozycji, mam nadziejê, ¿e chocia¿ czê¶æ bêdzie wziêta pod uwagê:
Analogs, W³ochaty, Bulbulators, Awaria, All Bandits, The Bill, Uliczny Opryszek.
Je¶li chodzi o zespo³y z poprzedniego roku, to chêtnie widzia³bym ponownie CKOD, Renatê Przemyk no i oczywi¶cie KULT, przy którym (chyba jako jedynym zespole) by³o naprawdê porz±dne pogo...
No i proszê, nie bierzcie zespo³ów za 80 tys., które i tak nie zachwyc± publiczno¶ci (sami wiecie dobrze o kogo chodzi)... Przecie¿ za ma³y procent tej sumy mo¿na za³atwiæ w³a¶ciwie ka¿d± polsk± kapelê...
Gość
Ja chêtnie us³yszê CKOD,Strachy,Hurt,Kult,Nosowsk±,Chyliñsk±,Przemyk,W³ochatego czy jakies nawet mocniejsze brzmienia ;]
Gość
Awaria, Kult!! Hurt, Strachy na lachy.
Gość
blade loki, w³ochaty,zielone ¿abki,muse
Gość
Vavamuffin , Obarski , Kazik , de pres .
Gość
Vavamuffin,Obarski,Kazik,De pres ,Jamal,godsmack,
Gość
Morrissey!! To by by³o co¶... :rolleyes:
Gość
to ja napisze: 'mars volta' hahah
Gość
Zielone ¯abki, Uliczny Opryszek i oczywi¶cie Kult :)
Gość
a ja bym by³a w siódmym niebie gdyby KSU zagra³o. w zesz³ym roku obchodzili 30lecie istnienia i jako jedna z nielicznych kapel przez 30 lat utrzymali sie w polsce.
no i w sumie jestem zdania ze niepotrebne sa zagraniczne a dokladniej angileskie kapele bo bioa full siana a i tak ciesza sie malym zainteresowaniem.
KSU Biesz&Czad Rock'N'Roll!!!